torstai 29. marraskuuta 2012

Katseet ensi kesään

Tervehdys MoTain ystävät

Olemme pohdiskelleet näin talven pimeällä jo ensi kesän taidetyöpajoja. Kävimme läpi nuorten toivomuksia kahdelta viimeisimmltä kesältä ja niiden pohjalta olemme rakentamassa ensi kesäksi taidetyöpajaleiriä.

Leirin rakenne tulee muttumaan kaksiosiseksi 4+2- eli neljä työpajapäivää taiteilemme kesäkuussa ja jatkamme elokuussa kahdella päivällä. Leiri on ensi kesänä suunnattu 12-16-vuotiaille nuorille.

Teema on PÄÄOSASSA RAKKAUS. Luovan kirjoittamisen, musiikin ja draaman avulla pohdiskelemme rakkausteemaa laaja-alaisesti. Rakkausprosessin taiteellisena tuotoksena syntynee demoja, joita esitämme kesäkuussa leirin päättyessä. Elokuun lopulle varaamme vielä kaksi työpajapäivää ja esitämme demoja myös taidelauantaina Lahdessa.

Olemme ottaneet kopin nuorten toiveista, eli ensi kesänä nikkaroimme biisejä ja runolauluja ja puemme ne draamallisiin pukuihin ja esiinnymme!

Tällä hetkellä etsimme leirille rahoitusta ja rahoitusyhteistyökumppaneita. Tahtoisimme mielellämme myös palkata taasen nuoren ainakin dokumentoimaan leiriä ja pitämään leiriblogia.

Toivotamme kaikille hyvää loppuvuotta 
suloista rentouttavaa joulua 
tähtisadetta ja unelmien täyttymyksiä vuodelle 2013

Mirva, Lealiisa ja Lasse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti